Pokud máte rádi Jamese Bonda tak si nenechte ujít unikátní výstavu Bond in Motion v pražských Holešovicích.

Výstava je zaměřená primárně na auta z filmů o Jamesi Bondovi, avšak najdete zde i spoustu letecké techniky a hlavně modelů použitých při natáčení. Celá výstava čítá na 75 exponátů.

“Protřepat nemíchat”

Bond in Motion je veřejnosti otevřený od 7. prosince 2023 do 7. dubna 2024 v areálu pražského Výstaviště. Plocha výstavy je 3 000 m² a zaujímá Křižíkovy pavilony B a C.

Součástí výstavy je bar The Bond, kde si můžete dát různé variace na vyhlášené koktejly z filmů jako například Vesper Martini.

Samozřejmě nesmí chybět obchod plný různých suvenýrů. Koupíte zde např. oblečení, přívěsky, plakáty ale také třeba prsten organizace Spectre z 18 karátového zlata.

Vstupné a otevírací doba

Pokud se tedy rozhodnete na výstavu vydat tak myslete na to, že kromě vstupenek si budete muset zarezervovat termín na určitou hodinu. 

Časy jsou v hodinovém rozestupu:

Úterý – Čtvrtek od 10:00 do 19:00

Pátek – Sobota od 10:00 do 20:00

Neděle od 10:00 do 19:00

Ceny vstupného: https://bondinmotion.cz/wp-content/themes/BondInMotion/static/media/CENIK_BIM.pdf

Vstupenky

Ve znamení Astonů

Co by to bylo za Bonda bez Astona Martina. Součástí výstavy je tak hned několik kousků, které se přímo účastnili natáčení. Můžu zmínit např. Aston Martin V8, Aston Martin DBS z filmu Casino Royale a nejnovější Aston Martin DBS Superleggera z filmu Není čas zemřít.

Jako největší lákadlo je bezesporu legendární DB5ka…

A třešnička na dortu? Každá vstupenka je automaticky zařazena do losování o řadu zajímavých cen. Hlavní cenou je pak motocykl Triumph Tiger 900 ze speciální bondovské edice čítající pouze 250 kusů.

Kdo budete mí příležitost, rozhodně Bond in Motion navštivte. Jedná se o opravdový zážitek.

Zde alespoň malá foto ukázka z výstavy:

Napsáno

Jan Páv

Blázen do aut co miluje řízení a cokoli kolem aut.

E-mail:
pav@driveblog.cz