Je jedno jestli benzin, nafta, elektro nebo hybrid, auta jsou naší vášní a baví nás o nich/s nimi psát/točit a ještě radši řídit.

Nejsme žádní novináři a proto naše dojmy a poznatky jsou z pohledu obyčejných lidí (motoristů). 

Jak šel čas:

2019 – vznik instagramové stránky zaměřené na novinky ze světa aut + fotky z různých navštívených motoristických akcí

2020 – založení YouTube kanálu (primárně POV Test Drive videa) a poprvé název Carscz. Začíná tvorba našeho webu.

2021 – Začátkem roku uveřejnění webu carscztesty.eu zaměřeného na Blog, Novinky ze světa aut a Testy. V průběhu roku přichází nová rubrika Vaše články kde si každý čtenář může napsat svůj vlastní článek (recenze auta, zkušenosti, tipy, atd.). Změna designu webu a nové logo. Konání prvního letního Carscz tripu aneb Autem kolem republiky.

2022 – v březnu premiéra třídílné série Carscz Czech trip 2021 aneb Autem kolem republiky na YouTube. Druhý ročník letního Carscz tripu alias vzhůru na Jadran. 

!Carscz se mění na DriveBlog.cz!

Léto 2022 je ve znamení jedné velké změny. Název Carscz se mění na DriveBlog.cz. Spolu se změnou názvu přichází nové logo a také změna typické zelené barvy na modrou.

Celý web je rozdělen do tří rubrik. V rubrice Testy jak už název napovídá najdete podrobné testy aut, která jsme měli možnost pořádně prozkoumat a zajezdit si s nimi. Novinky jsou místem těch nejžhavějších novinek ze světa motorismu a nakonec blog kde najdete různé rady, tipy nebo zkrácené pohledy na auta se kterými jsme měli kratší zkušenost.

Zapněte si pásy, vyrážíme....

Kontakt:

Pokud nás chcete pozvat na nějakou motoristickou akci, navázat spolupráci nebo jen napsat zprávu?

Ozvěte se na email: 

drive@driveblog.cz

Napsáno

Jan Páv

Blázen do aut co miluje řízení a cokoli kolem aut.

E-mail:
pav@driveblog.cz